15 % på Helsingborgs Julcirkus

Det är cirkusdags! Helsingborgs julcirkus är inne på sin andra säsong och mycket är nytt. Tältet står på en ny plats, Bryggeritomten, och föreställningen har fått helt nytt innehåll och heter "Hotel de cirque". 

Nytt för i år är dessutom att du kan köpa biljetter till föreställningen med Kulturkortsrabatt. Som Kulturkortsinnehavare får du 15 procents rabatt på ordinariepris. 

Om föreställningen

En dörröppnande föreställning, där publiken hjälper Clownen Cito att hitta nycklarna till cirkushotellets låsta dörrar. Där gömmer sig världsartister så som Jonglerande Piva från Brasilien, Anton med sina rockringar, sprudlande små hundar, luftakrobatik, hotellets egna glittrande dansare och musiker, magiska Quick Change artisterna och mycket mer. Mitt i äventyret får vi också långväga besök. Från New York, clownen Grandma! De hela slutar i ett stort magiskt julfirande i den runda manegen.

Trailer

Helsingborgs Julcirkus trailer#1 2014 from Payazo on Vimeo.

Köp biljetter på ticnet.se

Du kan redan nu köpa bijetter på ticnet.se. För att få Kulturkortsrabatt behöver du dock köpa dina biljetter hos biljettcentralen på Dunkers kulturhus.