20 fribiljetter till Helsingborgs symfoniorkester

Med Kulturkortet öppnas nya vägar till bra musik. Och på Helsingborgs konserthus spelas det bra musik. Den gemensamma nämnaren här är att du nu har möjlighet att få en fribiljett till säsongsöppningen med Helsingborgs symfoniorkester torsdag 5 september klockan 19.00.

Har du saknat konserterna med Helsingborgs symfoniorkester under sommaren? Andas in, andas ut och tänk på att väntan nu äntligen är över. Torsdag 5 september är det säsongspremiär för symfoniorkestern och vi har 20 fribiljetter i potten som väntar på nya ägare. Ägare med Kulturkortet, bör nämnas. Erbjudandet är en del av vårt tioårskalas och ett samarbete med Helsingborgs konserthus. Biljetten fixar du dessutom busenkelt.

De första 20 som bokar en biljett till säsongskonserten, Minnet, med Helsingborgs symfoniorkester får en fribiljett. Det är en biljett per kulturkort som gäller. Officiellt biljettsläpp är 17 augusti och det är också då som det här erbjudandet kör igång. Först till kvarn gäller. Ordinarie biljettpris är 315 kronor.

Konserten för kvällen är Minnet och spelas alltså klockan 19.00, upptakt från 18.00. Medverkande under kvällen är Helsingborgs symfoniorkester, Malin Broman på violin och dirigent Stefan Solyom håller i pinnen.

Vad: Få en av 20 fribiljetter
När: 5 september klockan 19.00
Var: Helsingborgs konserthus