Alla mina kam(p)ratar på Dunkers

Martin Soneby, Fritte Fritzson och Nisse Hallberg är alla kamrater. Men de är så mycket mer. De är kamrater med alla. Med sin podcast ”Alla Mina Kamrater” har de fått tusentals lyssnare att skratta pinsamt högt på bussen, tuben, tåget eller flyget. Så där pinsamt högt att de måste byta del av kollektivtrafiksfordonet och fly alla arga blickar – man får ju inte skratta högt för sig själv i kollektivtrafiken då är något fel på en. Men det är just vad man gör till ”Alla Mina Kamrater”, det får vara hur ”fel” som helst på mig i alla fall, för det är kul.

2 oktober Nisse, Fritte och Martin till Dunkers med sin stand-up föreställning med samma namn som podden. Trion har tagit podcasten ur studion och varit på turné sedan början på 2014. Under turnéns gång har det utlovats en del nakenhet, anekdoter om Rikard Olsson och mycket mer. Det återstår att se vad de tre herrarna kommer att bjuda på när de kommer till Dunkers. Det blir säkerligen en oförglömlig kväll!

Martin Soneby har du kanske sett på tv för han har nämligen varit med i Parlamentet på fyran och Roast på Berns i kanal 5. Fritte Fritzson driver till vardags humorklubben Oslipat och är programledare för Carpe Fucking Diem i P3. Nisse är kanske den mest färska av dem, men han har på kort tid gjort sig ett namn på stand-up scene. Bland annat har han framträtt på Raw Comedy Club.

Lyssna på ”Alla Mina Kamrater” här.

Köp biljetter här – du har ju Kulturkortsrabatt så det är inget att orda om. Du betalar endast 150 kronor (för vanliga dödliga 180 kronor).