Anders Ankan Johansson till Dunkers

Precis när jag hade publicerat artikeln om humorkavalkaden på Dunkers fick jag reda på att ännu en komiker är bokad till Kulturkortsdagen 18/10. Ingen mindre än Anders Johansson kommer att underhålla oss tillsammans med Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson och Carl Stanley. Anders är känd för de flesta från sina många TV- och radioprogram tillsammans med Måns Nilsson, som till exempel Så funkar det eller Anders och Måns. Under senare år har Anders gjort familjeprogram som Djursjukhuset och barnprogrammet Stjärnhoppningen. Han har också tagit över rollen som Stig-Helmer Olsson från Lasse Åberg när Sällskapsresan blev musikal. Det här innebär att vi har fyra toppkomiker på plats på söndag. Kul!

För att du ska slippa klicka dig vidare till artikeln om Humor på Dunkers kommer en presentation av de andra komikerna här igen.

Petrina Solange är skadeglädjens sändebud på svenska ståuppscenen, och lyckas vara ondskefull och älskvärd på en och samma gång. Hon hörs tillsammans med Johannes Finnlaugsson i satirprogrammet Tankesmedjan i P3, och nyligen vann hon pris som årets kvinnliga komiker på svenska standup-galan.

Johannes Finnlaugsson är en av Sveriges mest produktiva komiker och levererar fler skratt i minuten än de flesta gör på en livstid. Han hörs i satirprogrammet Tankesmedjan i P3 och egna podcasten Palmemordspodden, och har dessutom skrivit manus till det mesta roliga som visats i TV

Carl Stanley reser land och rike för att uppträda på snart sagt alla Sveriges humorklubbar. Med rapphet och energi gör han humor med stark igenkänningsfaktor. På Youtube har han redan hittat en stor publik, och nu finns bevisar han om och om igen att han är minst lika talangfull som ståuppkomiker. 

15.00–16.30 18/10, begränsat antal platser. Arrangemanget är exklusivt för dig med Kulturkort. Biljetter släpps ca en timma innan arrangemanget börjar.

Fullt program för kulturkortsdagen.

 

Fotografiet är hämtat från Wikipedia och har bearbetats något. Fotograf: Fredrik Tersmeden