Bild, blomster & bokstäver

Möt Christina Höghard-Ihr på biblioteket Tag chansen att möta och inspireras av en rosad författare. Författare, konstvetare, fotograf och skribent Christina Höghard-Ihr kommer till Ödåkra bibliotek. 

Med såväl blomster, bild och bokstäver på sin meritlista är Christina en uppskattad kulturpersonlighet. Förutom ovan nämnda expertisområden anlitas hon även som rosexpert, bland annat på Trädgårdsakademins roskurs. 

Som författare har Christina gett ut Vargslätten (2003), Tre trädgårdar i Dalarna (2005), Karin Larsson och blommorna i Sundborn (2008), Rosboken för dig som drömmer om rosor (2010) och nu senast Från aprikos till äpple-frukter och bär för din trädgård (2013). Med såväl historiska tillbakablickar, personliga reflektioner, praktiska tips och inspiration för odling kommer hon till Ödåkra bibliotek måndag 10 mars klockan 19:00.  

Så för dig som gillar blomster och eller böcker är detta ett inspirationstillfälle av rang. Biblbioteket visar sin bredd, återigen, flyttar på populärlitteraturen tillfälligt och lyfter det något snävare men ack så uppskattade litteruren skriven med gröna fingrar. 

Biljetter köper man på Ödåkra bibliotek och det kostar 50 kr. 

 

All info om lån, arrangemang och annat smått och gott finner man i vanlig ordning på www.biblioteksnv.se