Biljettsläpp Samtal på Dunkers

Imorgon fredag 30 januari klockan 09.00 är det biljettsläpp för ett av Dunkers allra populäraste återkommande arrangemang. Biljetterna till Samtal på Dunkers släpps. Kön brukar ringla sig som om One Direction skulle spela i kulturhuset. Det enda direkta skillnaden för perosnalen i Dunkers enté är att kunderna i genomsnitt är 35 år äldre. 

Men det som är lite extra kul i vårens är att samtalen nog också kommer kunna locka en  yngre publik. Ja just det, jag har ju inte sagt vilka som kommer… 

Först ut är Johan Rabeus 21 februariJohan Rabaeus har medverkat i en lång rad produktioner på Dramaten och dessutom varit flitig med roller på teatrar, radio, tv och film. Möt honom i samtal med Ann-Marie Rauer. 

Samtal #2 7 mars Micael Bindefeld är känd som kreatör, festfixare och kommunikationsstrateg. Aktuell med en stiftelse han startat som ska stödja kulturprojekt som berättar om förintelsen. Möt honom i samtal med Ann-Marie Rauer.

Samtal #3 14 Mars. Göteborgs-Postens förstereporter Britt-Marie Mattsson har belönats med flera priser för sina böcker och sin journalistik. Möt henne i samtal med Sören Sommelius.

Samtal #4 28 mars. Radioprofilen Thomas Nordegren blandar högt och lågt tillsammans med radiokollegan Louise Epstein i deras eftermiddagsprogram i P1. Möt honom nu i ett samtal med Per Johansson.

Samtal #5 9 maj. Bea Szenfeld är en av Sveriges främsta modeskapare och trendsättare. Under våren och sommaren visas Bea Szenfelds konstnärskap på Dunkers. Möt henne i ett inspirerande samtal.

Sista samtalet för våren är 13 juni. Sångerskan, musikern och kompositören Nina Persson gav under 2014 ut sitt första soloalbum i eget namn ”Animal Heart”. Möt henne i ett musikaliskt samtal.

LÄS MER PÅ DUNKERS HEMSIDA eller varför inte HD:s trevliga artikel om Samtalen

 

hepp hepp