Ett samtal, med Bea!

Ett fokuserat energiknippe – så skulle jag vilja beskriva Bea Szenfeld. Min kollega och jag intervjuade henne för Kulturtantens podcast dagen innan vernissagen för ArtCouture. I utställningshallen var det minst sagt… hektiskt. I mitten av hallen hittade vi Bea i full färd med att klä en modell-docka samtidigt som hon instruerade sin assistent i vad hon skulle skaffa på Coop till utställningen och vilken kod det var till kontokortet. En tredje person stod och drog i henne om något annat sista-minuten-fix. Jag hann tänka "Detta blir svårt. Hur ska vi få henne att släppa detta och få till ett bra samtal till podden?" Det skulle visa sig att jag inte behövde bekymra mig alls. Bea var stressad, men sjukt fokuserad och proffsig. Och rolig!

Det kommer du upptäcka om du ska på Samtal på Dunkers med Bea i helgen. Hon är en riktig arbetsmyra som älskar det hon gör, gör det lekfullt, och det smittar av sig på andra. Och det är ju inte första gången hon är aktuell i Dunkerssammanhang. Redan 2005 var hon med i utställningen ”På modet – ny svensk kläddesign” där Dunkers samlade Sveriges mode-elit.

Cay Bond, journalist och trendanalytiker, var även hon med i arbetet med den utställningen. Denna gång är hon passande nog samtalsledare och gissningsvis blir det modesnack med Bea för hela slanten. Är du intresserad av mode och trender och nyfiken på allt annat kul som ryms i Beas Szenfelds huvud – då finns det bara ett samtal att lyssna till på lördag. 

Vad: Samtal på Dunkers med Bea Szenfeld

När: lördag 9 maj 14:00

Var: Konsertsalen, Dunkers

Biljett: 125 kronor med Kulturkortet (ordinarie: 160 kronor) Köp biljett på ticnet eller i entrén på Dunkers.