Exklusiv visning i teatermuseet på Fredriksdal

Något speciellt planerat måndag 19 augusti klockan 13.00? Inte? Då ska du passa på att anmäla dig till visningen av Fredriksdals nya teatermuseum. Visningen är en del av Kulturkortets tioårskalas och gäller endast för dig med Kulturkortet. Passa på att anmäl dig redan i dag, platserna är begränsade.

Kanske har du redan varit på besök i Fredriksdals teatermuseum. Museet hittar du i de historiska, gula entrébodarna, en för Nils Pope och en för Eva Rydberg. Men vi kan garantera att du inte har fått vara med på en visning tillsammans med Yvonne Ericsson från Helsingborgs stadsteater. På den här visningen berättar hon mer om arbetat bakom teatermuseet samt om Nils Poppe och Eva Rydberg. Två artister som är vida kända långt utanför Helsingborgs gränser och som satt upp flera framgångsrika föreställningar på Fredriksdalsteatern genom åren.

Platserna är begränsade, totalt finns det bara plats för 15 personer på den här visningen. Det är alltså först till teaterkvarnen som gäller. Om du är intresserad av visningen ska du mejla till fideli.osterstrom@helsingborg.se och anmäla dig. Notera att den här visningen är exklusiv för dig med Kulturkortet.

Platserna är nu fyllda men vi skriver gärna upp dig på väntelista om du önskar detta.

Vad: Exklusiv visning av Fredriksdals teatermuseum
När: 19 augusti klockan 13.00
Var: Fredriksdal museer och trädgårdar
Pris: Fri entré för dig med Kulturkortet