Förläng kultursommarkortet

Om du hör till en av de tusentals personer som köpte ett kultursommarkort har du nu möjlighet att uppgradera till ett ordinarie kulturkort och få ytterligare tio månader med kulturella upplevelser. Uppgraderingen går endast att göra på Dunkers kulturhus fram till och med 31 augusti.

Kultursommarkortet blev en stor succé och vi är oerhört tacksamma för det fina mottagandet kortet har fått. I sommar har vår stora familj med kulturtanter växt och blivit ännu större. En familj som du kan fortsätta att vara en del av genom att uppgradera ditt kultursommarkort till ett ordinarie kulturkort. Det är hur enkelt som helst och allt som krävs är att du tar dig ner till Dunkers kulturhus och sedan betalar mellanskillnaden på de två korten emellan. Vi har i dag tre olika kulturkort och beroende på vilken grupp du tillhör skiljer sig den lilla prislappen något.

Ordinarie kulturkort är för dig som varken är pensionär eller studerar. Det här kortet kostar årligen 445 kronor, vilket betyder att du betalar 245 kronor för ytterligare tio månader kultur i Helsingborg. Om du studerar kostar uppgraderingen endast 50 kronor, då ett ordinarie kulturkort för studenter går loss på 250 kronor. Om du hör till gruppen pensionärer kostar ytterligare tio månader kultur 95 kronor, vilket är under tio kronor i månaden om du slår ut det på de resterande månaderna som kortet gäller. Frågar du oss kan det här lätt vara årets bästa deal.

Ett ordinarie kulturkort fungerar precis på samma sätt som ditt kultursommarkort. Den största skillnaden är att du kan ha kortet direkt i din mobil och inte behöver ha med dig det fysiska kortet. Kulturkortet ger dig fri entré till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero och Helsingborgs idrottsmuseum på Olympia. Med kortet får du också mängder av fina rabatter när du köper konsertbiljetter, går på teater, fikar och en massa andra värdefulla erbjudanden från våra samarbetspartners. För att nämna några berättar vi gärna om procentrabatten på biografen Röda kvarn, blomsterbutiken Flora Linnea på Fredriksdal och på entrépriset på M/S Museet för sjöfart och Öresundsakvariet i Helsingör. Och om du går i tankarna på att lära dig att dansa är till exempel rabatten på Tangorama och Hep Town i Helsingborg passande. Du kan läsa mer om vart kortet gäller på vår webbplats (tryck på länken).

Erbjudandet är tidsbegränsat och fram till och med 31 augusti är det möjligt att uppgradera kultursommarkortet till ett ordinarie kulturkort. Som vi tidigare nämnt måste du göra detta i entrén på Dunkers kulturhus. Ta med ditt kultursommarkort och giltig id-handling. Kulturkortet är personligt och går inte att köpa eller uppgradera i någon annans namn.
Redan nu kan vi säga att både hösten och vintern i Helsingborg är laddade med härliga kulturupplevelser. Uppgradera ditt kort och njut av ytterligare tio månader med utflykter, inspiration, kreativitet, natur och kärlek. Med kulturkortet upplever du känslan igen och igen.

Vad: Uppgradera kultursommarkortet till ett ordinarie kulturkort
När: Senast 31 augusti
Var: Dunkers kulturhus
Pris: Mellanskillnaden på kultursommarkortet och valt kulturkort