Fullknökat på Konserthuset

Du vet känslan när man är ute i riktigt dålig tid och får fatt i de sista biljetterna till dig och din partner och sen hamnar så långt ifrån scenen man bara kan. Man är sällan speciellt glad i den situationen men i lördags blev jag SKITGLAD. Jag var på Konserthuset och såg högst underhållande Thomas Pettersson. Med lätt svindel efter att ha satt mig ner på min plats slogs jag av en fantastisk känsla...

Ja j*vlar va folk!

Underbart att se så många glada kulturidkare (ca 800 pers) sitta och gapflabba tillsammans och jösses vilken överblick man har på raden högst upp. Dessutom var ljudet klockrent så trots mina dialektala begränsningar hade jag inga bekymmer alls att höra vad karln sa. Det var länge sen jag besökte Konserthuset och jag måste säga att det är ett toppenställe oavsett om man bevittnar symfoniorkestern, en konsert eller tex stand up. 

Föreställningen då? 

Jo den var faktisk bra. Jag hade inga dirtekta förväntningar eftersom jag tycker Thomas ofta blandar och ger men han lyckades hålla en jämn nivå i sin nya show ”Skakad men inte störd”. Hans smarta drag och liknelser förhållna till aktuella ämnen fick mig att att kunna smålé även de gånger han vingligt balanserade på den alldeles för smala buskistråden. 2x 50 min trodde jag skulle kännas som en evighet men pausen emellan kändes betydligt längre. Jag tror att de flesta besökarna denna eftermiddag gick vidare för middag på stan efter showen, och det med ett stort leende på läpparna.

Mer sånt till konserthuset!