God jul kulturtanter

Jul tänker du, det är det ju verkligen inte. Nä, det har du ju rätt i men det är kallt som bara den och här kommer Konserthuset och Symfoniorkestern med en härlig klapp till alla kulturkortare a.k.a kulturtanter. NU FINNS DET ETT KONSERTABONNEMANG FÖR DIG MED KULTURKORT

Kulturkortet har tillsammans med Helsingborgs Symfoniorkester har tagit fram ett abonnemang för Kulturkortsinnehavare. Ett unikt tillfälle att njuta av fyra konserter till ett rabatterat pris av 750 kronor.

Helsinborgs Kulturkort ger Kulturtanten fritt inträde till de flesta av stadens kulturplatser och rad generösa erbjudanden till olika arrangemang. Samtidigt som kulturtanterna, det vill säga kulturkortsinnehavarna, blir fler och fler så vässas erbjudandena och den senaste specialaren för kulturkortare är ett figursytt konsertabonnemang. Kulturtantens abonnemang  Abonnemanget är exklusivt framtagen för personer med Kulturkort. Abonnemanget innehåller Jul-sing-along, After Work med Beethoven, Haydns humoristiska trumpetkonsert och säsongsfinalen med Berlioz Symphonie fantastique. I abonnemanget ingår det också fler förmåner. Vad sägs om att ta med en kulturtantsvän gratis på After Work-konserten och få ett exemplar musikmagasinet OPUS?

Kulturkortsabonnemanget i klartext – Fyra konserter med Helsingborgs Symfoniorkester 6/12, 18/3, 26/4 och 24/5. – Möjlighet att bjuda med en vän kostnadsfritt till After work-konsert 18/3. – En konsertupptakt 60 minuter före söndagskonserterna. – En exklusiv ”bakom kulisserna-rundvandring” före After work-konserten 18/3. – Ett exemplar av musikmagasinet Opus.

Pris: 750 kronor (ordinariepris är 1125 kronor). Kulturkortsabonnemanget går att köpa till och med 5 december 2014.Införskaffas på Konserthuset. Hepp hepp