Gör det lite coola – bli som Ola…

Som kulturtant ska man aldrig banga för nya intryck. Härom veckan trillade jag liksom bara så där förbi inom Sommarrocken i Svedala. Väl där träffade jag Ola Salo och han liksom bara trillade i en Kulturtant-t-shirt – och gillade det. Det är aldrig tråkigt att vara en helsingborgsk kulturtant!

Ola Salo gjorde ett bejublat framträdande på festivalen Sommarrock i Svedala. Konstigt vore det annars, han är som bekant lite av ett fullblodsproffs efter alla åren i The Ark, där han bland annat vann Melodifestivalen 2007 och råddat ihop musikalen Jesus Christ Superstar i Malmö. 2014 sågs han i tv-programmet ”Så Mycket Bättre” med OrupCarolaLove AntellKajsa Grytt och Johan T Karlsson (Familjen). Inte att förglömma: Amanda Jensen, som vi ju haft som kulturtant på besök på The Tivoli här i Helsingborg sedan tidigare.

Well, jag sprang på Ola Salo efter giget och sa att jag kom från ”the kommun Helsingborg” och att vi har begreppet Kulturtant. Innan jag hann säga ”boyakasha” hade Ola lovordat Dunkers kulturhus, vårt ”Kulturtanteri” och klivit i kulturtant-t-shirten. Vid sådana tillfällen blir man fan lite stolt. Kulturtant de lux, typ – vajjert!

Så, gör som Ola – bli kulturtant. För alla blir lite snyggare som #kulturtant!

FOTNOT. Hur – och vad – du kan shoppa o.s.v hittar du på denna sida.  

Ola Salo poserar med fans back stage på Sommarrocken i Svedala iklädd snygg kulturtant-t-shirt och tillhörande bag. Bilden lånad från Sommarrocken i SvedalaS Instagramkonto.