Gratis är gott

Im back.

Innan vi går in på dagens budskap

– Rättelse. Det här är ju ingen blogg. Här skriver man ju inlägg. Dumt av mig.

– Gjorde kulturtantstestet på Jonas i Kulturotekets begäran. Jag är ”Barbro”, seems legit.

DAGENS TANKE: Ibland så sitter jag/man/du/hon/hen/de där och pratar med bekanta och jag tycker alltid att det resulterar i att alla aktiviteter man ska göra kostar si och så.

Allt behöver inte kosta.

Bara på Dunkers så finns det flertalet programpunkter som är gratis + den öppna verksamheten likt Gerdas, RumEtt och Kulturoteket. Det tillkommer flera hela tiden så besök gärna www.dunkerskulturhus.se

Nu under hösten har Dunkers t.ex

* 29 Oktober & 26 November Sant eller Falskt – Olika teman varje tillfälle. En professor eller liknande kommer och reder ut vad som egentligen är sant eller falskt. Diskussion med publiken under och efter.

* 16 November – Föreläsning med Lasse Waldow om Malmö Operas ”Romeo och Julia” som gästspelar på Dunkers under hösten.

* 18 November – Filosoficafé – Tulsa Jansson håller i filosofiska samtal i Bistron på Dunkers. Väldigt många besökare på liten yta så se till att komma i tid. Senast var det över 70 personer där och samtalade.

* 19 November Berättarcafé – Claes med flera berättar ”rövarhistorier” i bistron och deltagarna är välkomna att berätta sina historier. Här citerar jag min far när jag frågade varför min förskollelärare var under uppfattningen att jag hade brutit benet när jag egentligen hade vrickat foten. ”Fredrik, ingen gillar en dålig historia. Kryddning är allt”

För mer info besök Dunkers hemsida och gå in under fliken ”brain”

UPPMANING: Fyll gärna på i komentatorsfältet med andra bra gratis kulturaktiviteter. Utöver detta så har ju vi Kulturkortsinnehavare gratis inträde och rabatter på mycket.

ITS GOOD TO BE A KULTURTANT