Gratis dockteater för hela familjen*

Bjudkalaset fortsätter. Den här gången har vi köpt upp alla biljetter till fyra dockföreställningar av King Lear hos våra vänner på HamletScenen i Kronborgs slott. Föreställningen är inte ljudlös, men språklös och kan därför ses av alla nationaliteter på samma gång. Musiken är vacker och berättelsen är spännande.

Kung Lear är ett drama om ett arv, där kungen måste bestämma sig för vilken av sina döttrar han älskar mest. På vägen lär han sig om äkta kärlek och hur den värderas egentligen. Föreställningen är ca 30 minuter lång. Det finns bara 60 platser per föreställning så det är först att anmäla sig som gäller.

Föreställningarna visas:

06/7 13:00

13/7 13:00

20/7 13:00

27/7 13:00

Maila till kulturkortet@helsingborg.se och berätta hur många biljetter du behöver, barn inräknat. Du måste ha ett kulturkort för att kunna hämta ut biljetterna på Dunkers sedan.

Rekomenderad yngstaålder är 6 år, men vad är ålder egentligen? Du känner ditt/dina barn bäst och bestämmer själv om det här passar eller inte. Personer under 18 vill vi se i en vuxens sällskap dock, det handlar ju om en resa till utlandet trots allt.

*Kulturtanten definierar familj: 1-8 personer av valfritt kön, i olika eller lika ålder, som gör något tillsammans. 

Fotograf: Kim Agersten

HamletScenens webbplats