Grattis, det är gratis! Konsert 20 augusti

Ja, du läste rätt. Konserthuset och Kulturkortet bjuder in till VIP-kväll och gratiskonsert med Helsingborgs Symfoniorkester den 20 augusti för dig som har Kulturkort. Det enda du behöver göra är att maila ”jag kommer” till kulturkortet@helsingborg.se, senast den 19 augusti och ta med dig ditt Kulturkort till gratiskonserten. Du får även bjuda med en vän, som inte har Kulturkort. 

Helsingborgs Symfoniorkester kommer att bjuda på ett antal smakprov ur den kommande säsongen. Ett perfekt tillfälle, både för dig som är van lyssnare, och dig som inte går så ofta på konsert, att förhöja onsdagskvällen med en musikupplevelse.  

Den 20 augusti klockan 16:30 öppnas dörrarna till Konserthuset. Innan konserten börjar ( kl 18:00) har du möjlighet att kolla in vad ett Kulturkortsabonnemang innebär. Detta är ett abonnemang för dig som har Kulturkort och lite extra förkärlek för vad Konserthuset erbjuder.

På plats kan du även skaffa dig ett Kulturkort, om du inte redan har, och får då en fin kulturtants-tygpåse med dig hem. 

Här kan du läsa mer om kvällen, Kulturkortsabonemanget och erbjudanden du kan ta del av den 20 augusti.

Vi ses på Konserthuset på onsdag!