Hamletscenen och Kulturkortet i partnerskap

HW
Henrik Wilhelmsson

Hallå vänner! Det är kul att kunna berätta om ett nytt samarbete med den danska sidan nu när Hamletscenen kommer med ett trevligt erbjudande. Du som har ett kulturkort får VIP-behandling i form av två valfria gratis godsaker i pausen. Du kommer kunna välja mellan kaffe, ekologiskt vatten, vin och/eller kaka.

Jag tycker själv att pausförfriskningarna är halva grejen med en teaterutflykt så det här känns bra. Det är Strandvejsristeriet som står för godsakerna och de rostar sitt eget kaffe som är riktigt gott. Du når erbjudandet via länkarna här under och måste vara beredd på att visa upp till kulturkort vid ingången och i pausen.

Erbjudandet går alltså bara att nå via länkarna här under

Här kommer en kort presentation av sommarens föreställningar och länkar för biljettbokning. Länkarna är alltså endast för dig som har ett kulturkort.

Opus Hamlet med Shakespeare puppets t o m 12 juli

Rolig dockteater för hela familjen. Föreställningen är 30 minuter så det är ingen paus men erbjudandet gäller för en vuxenbiljett.

Beställ kulturkortsbiljett här

As you like it med Shakespeare´s Globe, 1-5 augusti

Förra sommaren var det slutsålt till alla föreställningar av Hamlet som uppfördes av Shakespeare´s Globe på slottsgården på Kronborg. Nu är de tillbaka i en historisk inramning utomhus med föreställningen As you like it. En äventyrlig kärlekskomedi fylld av poesi, satir, humor och passion, där unga adelskvinnor klär ut sig som män och fördriver adelsmännen.

Beställ kulturkortsbiljett här

Macbeth med Romeo & Julia kören, 7-8 augusti

Den världskända musikdramatiska kören Romeo & Julia kören, som har Dramaten som bas, intar slottsgården med Macbeth, en unik kombination av musik, drama och dans. Historien bygger såklart på William Shakespeares drama och Clément Janequins komposition La Guerre. Det blir vanvett och undergång och allt annat man vill ha i kördraman.

Beställ kulturkortsbiljett här

Hamlet – Film + DJ med Mike Sheridan 10 augusti Säsongen avslutas med att albumaktuella Mike Sheridan skapar elektro live till en dansk stumfilmsversion av Hamlet från 1921. En annorlunda men minst lika bra föreställning på slottet.

Beställ kulturkortsbiljett här