Helsingborgsrevyn är tillbaka med en ny föreställning

Tanken var egentligen att föreställningen I elfte timmen skulle ha haft premiär redan under hösten 2021. Men pandemin kom emellan och tvingades Helsingborgsrevyn att ställa om. Nu siktar man på att dra fullt hus med en ny förställning från och med 18 februari 2022. Med Kulturkortet får du 60 kronor rabatt på biljettpriset på fredagsföreställningarna.

Helsingborgsrevyn har varit i farten på Dunkers kulturhus sedan nystarten 2011. Den årliga humorshowen har lockat många besökare genom åren och 2022 är man tillbaka med en helt ny föreställning som heter I elfte timmen. Det är en föreställning som egentligen skulle ha spelats redan under 2021 men pandemin fick Helsingborgsrevyn att skjuta på premiären.

En skrattfest som förlänger livet
I sedvanlig revyanda satsar man på musik, humor i mängder och igenkänning. Ensemblen själva beskriver sina föreställningar som ett sätt att förlänga livet med ett gott skratt.
Det är ett sammansvetsat gäng som uppträder med initiativtagaren Lennart Jensen i spetsen. Övriga som medverkar i årets uppsättning är Erika Spur, John Ebbesson, Lena Björklund, Peter Ekström, Madeleine Fridolf och Sami Malmros.

60 kronor rabatt på biljettpriset
Totalt spelas 12 föreställningar under februari och mars 2022. Med Kulturkortet får du 60 kronor rabatt på fredagsföreställningarna och betalar endast 240 kronor. Det rabatterade priset gäller vid fyra tillfällen: 18 och 25 februari, 4 och 11 mars. Biljetter köper du i entrén på Dunkers kulturhus eller online via nortic.se. Köper du biljett online fyller du i kampanjkoden Kulturtant vid köp (notera att du behöver visa ditt Kulturkort på plats). Föreställningen är 2,5 timme lång inklusive paus.

Helsingborgsrevyn spelar med stöd av kulturnämnden i Helsingborg.

Vad: En skrattfest som förlänger livet
När: 18 februari–12 mars 2022
Var: Dunkers kulturhus
Entré: 240 kronor gäller för fredagsföreställningarna med Kulturkortet, ordinarie entré 300 kronor.

Foto: Dick Fridén