Höstruskt, snålblåst och tokregn är mysigt!

HW
Henrik Wilhelmsson

I alla fall om man sitter under tak och kollar en kanonbra film. Denna höst är möjlighet att ignorera rusket större än vanligt. Röda kvarn och bibblan har startat ett göttigt samarbete vilket ger ett maffigt utbud av filmvisningar för alla knattar och vuxna som har närhet till sina underbara och barnsliga sida.

Röda kvarn startar nu igen sin knatte- och barnfilmsprogram för den yngsta biobesökaren från 2,5 år och uppåt. Sverigepremiärer kommer att blandas med lite äldre filmer, filmer kommer att kombineras med sagostunder på biblioteket och under höstlovet är det tema superhjältar. Biblioteket kommer få besök av en av skaparna till filmerna Prick och Fläck, Lotta Geffenblad, i en bildworkshop i november och dagen efter kan man givetvis kolla på filmen om Prick och fläck på Röda kvarn.

Det finns alltså ingen anledning att sitta inne och gnälla på vädret. Trailers och schema för Röda kvarns filmer finns på deras hemsida och bibliotekets alla olika barnarrangemang som tex sagostunder och lovaktiviteter finns på bibblans nya hemsida.  

Wohuuu!