Jo, Philippe! Den ska visst säljas på Mikaeli till helgen.

I förmiddags var jag uppe på pressvisning av Mikaeli marknad som är nu till helgen.  Som vanligt träffar man många härliga och entusiastiska medarbetare när man är upp i grönskan. HD var också på plats för att bevaka förberedelserna inför denna klassiska marknad som är så uppskattad av Helsingborgarna men även många andra från de södra delarna av vårt aubergineformade land.  

I vanlig ordning är Mikaeli marknad full av upplevelser, dofter och intryck. Det myllrar av nutida och dåtida människor på Fredriksdals området och var du än vänder blicken är det nästan som att blicka in i dåtiden. Som vanligt finns det knallare som säljer lokalproducerade produkter från nordvästra Skåne, utställare, fruktutställning i Herrgården, och mycket mycket mer.OBS! Har du köttfetisch som jag så får du inte missa Freddans grill som kommer vara vid östra delen av herrgårdsplan, där finns nämligen stans goaste burgare att försnilla. 

om du som jag är hitflugen på ett bananskal och därför, eller av andra anlednignar, inte vet vart Mikaeli marknad kommer från så har en av mina fantastiska kollegor skrivit om det typ här. 

All övrig info om tider och hela programmet hittar man ju så klart på www.fredriksdal.se 

 

Happy skördetid!