Kodjo Akolor rockar Dunkers

28 mars kommer Dunkers gunga av fniss, asgarv, reflektion och Kodjo Akolor. Komikern kommer till Helsingborg för att prata i-landsproblem med publiken. Det är de små problemen som orsakar mest irritation i vardagen. Vem blir inte rasande när batterierna tar slut i fjärrkontroll nummer tre innan fredagsmyset? Eller när någon vägrar ge plats i det lilla lediga sätet på bussen? Det kommer Kodjo avhandla under en garanterat hisnande rolig kväll.

Kodjo får dagligen igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör och sin snabba tunga i ”Morgonpasset i P3”. Han var programledare för Musikhjälpen i P3 (för tredje året i rad) och debuterade som programledare för P3 Guld-galan på SVT i januari.  Med bravur såklart!

I grunden är Kodjo komiker och har genom åren stått på åtskilliga standup-scener runt om i landet. Han är en av de säkraste komikerna vi har när det gäller publikkontakt och scennärvaro. Hans komik innehåller tvära kast, vilda röstförvrängningar, ödmjukhet, glimten i ögat och igenkännande situationskomik.

Missa för allt i världen inte Kodjo på Dunkers  28 mars. Du kan köpa biljetter här.

Läs mer på Dunkers webb.