Kulturkortet, råsaftcentrifugens överman

Råsaftcentrifugen utsågs till årets julklapp av Handelns Utredningsinstitut. Lite tråkigt tycker vi och tar saken i egna händer. Kulturkortet bör vara, ska vara och är årets julklapp i Helsingborg. Kulturkortet ger så mycket mer mervärde än en ytterligare en variant av juicepressen.

Med Kulturkortet har du fri entré på Fredriksdal, Sofiero, Kärnan och Dunkers kulturhus under ett helt års tid. Hur bra är inte det? Då kan du springa på (nästan) all kultur du vill utan att oroa dig för inträdet. Som om det fria inträdet inte vore nog har du rabatt på utvalda arrangemang hos bland andra Helsingborgs konserthus, Helsingborgs stadsteater och biografen Röda Kvarn. Kul!

2014 är året då Kulturkortet blir lite billigare. Från 1 januari blir ordinarie pris 395 kr för Kulturkortet. Pensionärer och studenter får dubbelt så kul, de har råd med både Kulturkortet för 250 kr och råsaftcentrifugen.

Så oavsett om du ger Kulturkortet till någon kär, vän, familjemedlem eller till och med ovän så kan vi lova att han eller hon kommer att bli nöjd. Önska någon en riktig god kulturjul!