Kulturkorts rabatter 12/3-18/3

För dig som har eller känner till Kulturkortet och som hittat hit är det ingen nyhet att du sparar pengar med kortet. För 395 kronor får du gå så mycket du vill på Dunkers, Fredriksdal och Kärnan och du har mängder av rabatter på massor av annat skoj. Vi vill gärna visa dig vad du kan göra den kommande veckan med ditt Kulturkort.

13/3 20.00: Mårten Andersson – Under ytan

Härlig ståuppkomik om livets olika faser och hur man hanterar sitt vuxna liv. Betala 270 kronor och spara 45 spänn (ordinarie pris 315 kronor).

13/3 17.00 – tills du går hem eller huset stänger: Arty After Work

Nystartad After Work i Dunkers Bistro. OBS! Kulturella inslag förekommer sannolikt. Gratis!

13/3 18.00: Vernissage för ”Artcouture, i huvudet på Bea Szenfeld.

Äntligen öppnar vår nya utställning om kreatören och klädskaparen Bea Szenfeld. Missa inte din chans att ta del av hennes fantastiska kreationer alldeles gratis!  Spara entrén till Dunkers (70 kronor).

Pssst. Du ju passa på att gå den guidade visningen som är på lördag, 14/3, klockan  13.00. Den kostar inte heller dig något.

14/3 14.00 Samtal på Dunkers – Britt Marie Mattsson

Göteborgs-Postens prisbelönta förste reporter, Britt-Marie Mattsson, samtalar med Sören Sommelius. Det kostar bara 125 kronor för dig med Kulturkort (ordinarie pris 160 pix).

Det finns några saker som är gratis för alla som händer i veckan som kommer också. Bland annat har Kulturskolan har prova-på-lördag och på tisdag, 17/3, är det Filosoficafé i Bistron på temat – Har man en skyldighet att vårda sitt utseende?

18/3 18.00 After Work på Helsingborgs Konserthus

Beethovens Symfoni nr 4 framförs av stadens symfoniorkester under ledning av chefdirigent Stefan Solyom. Passa dessutom på att njuta av Teaterkattens goda soppa. Konserten kostar bara 85 kronor för dig med Kulturkort. I vanliga fall kostar den en hundralapp. Tänk dock på att priset för soppan tillkommer.

Ännu mer rabatt!

Du kan gå in på Helsingborgs Idrottsmuseum för priset av en cheeseburgare (10 kronor), besöka Råå Museum för fiske och sjöfart för priset av en liten latte på Espress House (35 kronor), dansa rabatterad kasedans till Black Jack på Sundspärlan på lördag, 14/3, och mycket mer. Läs mer om våra samarbetspartners här.

Allt detta ingår i Kulturkortet! När som helst kan du ha en kul-tur för lite mindre pengar med hjälp av Kulturkortet.