Kulturkortskväll med biljettrabatter

Skriv in 14 september i kalendern! Då bjuder vi, Kulturkortet, in till en kväll med biljettrabatt på Dunkers scenhöst. Denna kväll har du 30 % rabatt på alltifrån konserter och teater till föredrag och intressanta samtal. Du kan alltså roa dig hela hösten med artister som Mattias Alkberg, Maia Hirasawa, och lyssna till populärhistoriker som Dick Harrison eller ta med barn och barnbarn på Söndagsscen. Bara för att nämna några.  

Under kvällen bjuder vi på dryck och godsaker och du kan gå på guidade visningar i utställningarna. Dessutom får du, innan alla andra, höra Dunkers och Kulturmagasinet berätta om höstens stora utställning med Nathalia Edenmont och Helsingborgs samlingar.

Ta dig själv eller en kulturtantsvän under armen och stoppa ner Kulturkortet i fickan så ses vi i minglet på Dunkers den 14 september.

Varmt välkommen!

När? Onsdagen den 14 september:

17:00 visningar börjar i alla 3 utställningarna; Camilla Thulin – Kostymer korsetter & Army of Lovers, Pettson & Co. och På gränsen – stadshistorisk utställning.

18:00-20:00 Biljettförsäljning med 30% rabatt, godsaker och mingel i foajén, få tips ur programmet

18:30 Michelle Marie Roy (Dunkers) och Birgitta Witting (Kulturmagasinet) gör presentation av utställningen Through the eyes of Nathalia Edenmont – Helsingborgs samlingar.

Var? Dunkers foajé.

OBS! 30 % rabatt gäller på alla scenarrangemang utom på Samtal på Dunkers med Alice Bah Kuhnke.