Kulturkortsrabatt på julgott

En julbords lagare här bor i staden, han lagar julgott mest hela dagen.Han griljerar skinka och bakar bröd,och brygger jättegott julemjöd. 

Och i hans gryta där kokas grötenoch har du tur så får du ”nöten”.Han stoppar korvar och lägger sill och är du snäll får du mer där till. 

Melodi: Sockerbagaren Text: Max Lennartsson och Dennis Nilsson

Texten är som gjord för det fantastiska julbordet som serveras på Fredriksdals trädgårdskafé. Så här beskriver dem själva sitt julbord: 

”Vi dukar upp ett generöst julbord med en lång rad sillinläggningar, rökt och gravad lax, sylta, pastejer, skinka, rostbiff, korvar, revbensspjäll, köttbullar, fläsk… och mycket därtill så som olika brödsorter, handgjort smör, goda ägg, rödbetssallad, brun-, grön- och rödkål. Så klart även Janssons frestelse. Till och med snapsen och glöggen gör vi själva. Vi serverar däremot inte ål, eftersom ålbeståndet är akut hotat.”

Visst låter det gott? vår text ovan är inte helt överensstämmande med verkligheten, men den sätter sannerligen stämningen för ett pracktfullt julbord! 

Trädgårdskafét bjuder dig dessutom på en liten klapp. Istället för att 450 kronor betalar du endast 395 kronor/ person när du har Kulturkortet. Bra va? 

Boka bord redan idag på på Trädgårdskaféts hemsida.