Kulturkortsrabatter 2-8/4

Då var det en ny vecka med rabatter för dig som har Kulturkortet. För 395 kronor får du gå så mycket du vill på Dunkers, Fredriksdal och Kärnan och du har mängder av rabatter på massor av annat skoj. Vi vill gärna visa dig ett urval på vad du kan göra den kommande veckan med ditt Kulturkort.

2/4 19:00 Femte hjulet – en snurrig revy, Helsingborgsrevyn, Dunkers

Helsingborgsrevyn ger en rykande aktuell föreställning med mycket förväxlingskomik där alltid en blir ”över”. Betala 225 kronor och spara 75 spänn (ordinarie pris 300 kronor).

8/4 18:30 Lokalhistoriska föredrag: Folksägner i Helsingborgstrakten, Dunkers

Folklivsforskaren Bengt af Klintberg berättar om gengångaren Bille på Rosendal, häxan Potta Långhaka på Kullahalvön, varulvar, strandvaskare och goenissar. Med Bengt af Klintberg, svensk etnolog och författare. Fick professors namn i Sverige 2006. Med Kulturkortet: 35 kronor. (Ordinarie 40 kronor)

8/4 19:30 Bushwick Book Club, Dunkers

Artister tolkar litterära verk. Denna gång tolkas Ryssar är såna som gillar björkar av Olga Grjasnowa. Artisterna denna kväll är Marie Lalá, Björn Helgesson (björns band), samt Bushwick-duon Thomas Teller och Kristian Carlsson. 80 kronor kostar det med Kulturkortet (ordinarie, 90 kronor).

3/4 15:00 Mahlers Tvåa, Konserthuset

Långfredagskonserten bjuder på ett av musikhistoriens mäktigaste verk, Gustav Mahlers andra symfoni, Uppståndelsesymfonin. Dirigerar gör symfoniorkesterns förre chefdirigent, Andrew Manze. 165 kronor med Kulturkortet. (ordinarie 195 kronor). 

8/4 19:00 Den besynnerliga händelsen med hunden om natten, Helsingborgs stadsteater

En gripande och rolig berättelse om en pojke som aldrig lämnat sitt eget kvarter, men längtar till stjärnorna. Du har rabatt på Stadsteaterns föreställningar med Kulturkortet, på Lillan betalar du 170 kronor. (ordinarier 220 kronor)

Ännu mer rabatt!

Kulturkortet har finfina samarbetspartners som ger rabatt på sköna upplevelser. Du kan till exempel kolla film på Röda Kvarn och tjäna 20 spänn. Eller om du gillar sjöfart – gör ett besök på Råå museum för fiske och sjöfart. Du får 10 kronor i rabatt på entréavgiften. Och på Idrottmuseet går du in för endast en tia och tjänar en tia!

Allt detta ingår i Kulturkortet! Och mycket mer. När som helst kan du ha en kul-tur för lite mindre pengar med hjälp av Kulturkortet.