Leobelle Taylor på Foajéscenen

1998 dammade en blivande ung singer/songwriter Leobelle av sin brors nylonsträngade gitarr och gav sig in i en lång kurvig musikresa mot det som idag landat i genren akustisk/folk med inslag av andra genres. För Leobelle är låtskrivande ett medel för att konkretisera känslor och tankar i sinnets kaos vilket medför att texterna, vilka mestadels framförs på engelska, är nakna och berättande. Musiken öppnar upp för reflektion och bjuder upp känslor till dans.

Leobelle Taylor 10 maj 22:00, Foajéscenen Helsingborgs stadsteater

 

 

Om FoajéscenenFoajéscenen har växt fram i samarbete och dialog med stadens invånare och det är tack vare stadens kreatörer som innehållet på scenen är så intressant. Se stand-up, föreställningar, konserter, föreläsningar, med mera.

Foajéscenen är en plats där du som helsingborgare har möjlighet att stå på scen och dela med dig av dina egna kreativa skapande. Det kan vara poesi, stå-upp komik, musik, presentationer eller föreläsningar. Ta gärna kontakt med oss ifall det finns något som du vill se här, någon lokal talang som ni verkligen vill se på scen, eller om du själv känner att du vill nå ut med ditt skapande. På så sätt kan vi fortsätta att bygga denna intressanta scen tillsammans med er. Sprid ordet om Foajéscenen, ta med en vän och slå er ner vid borden. Det är dags för en ny säsong av spännande och gripande framträdande på vår gemensamma scen.