Möt Micael Bindefeld

Från frisör >> stylist >> kreatör >> festfixare >> kommunikationsstrateg >> till bokutgivare.

Han känns som en sån som går nerför gatan och slänger upp en svinrygg (håruppsättning) på någon i förbifarten, samtidigt som han ringer ett samtal som leder till att 1000 människor dyker upp på ett helt vanligt fredagsmys i hans fixade hem.

Ja, så är det nog, tror jag.

Men förutom att han säkert har en hel del historier att berätta kommer vi få höra om hans passion för trädgård och mat, och den nya stiftelsen han startat som ska stödja kulturprojekt som berättar om förintelsen.

Mat- och trädgårdsintresset resulterade 2014 i en bok med titeln ”Min trädgård är en fest” som ingår i biljettpriset till samtalet.  Och är det någon som kan festa till en trädgård och vara kreativ med råvarorna i den, så måste det vara Micael Bindefeld. Men nu kan det bli du också! Enligt honom så kan vem som helst göra det som de vackra bilderna i boken visar. Tror du honom inte? Stick dit och fråga honom. Kanske enbart en signering av den nya boken kan hjälpa till att sätta fart på inspirationen.

Tänk bara… Till sommaren är det du som står och välkomnar vännerna till din trädgård med saft gjord på egna hallon och små förrätter serverade på rabarberblad och säger ”äsch, det där, det var väl inget”.

Vad: Samtal på Dunkers med Micael Bindefeld. Intervjuar gör Ann-Marie Rauer.

När: 7 mars klockan 14:00

Kulturkortspris: 275 kronor och då ingår boken ”Min trädgård är en fest”. Ordinarie pris 300 kronor.

Biljetter köper du i Dunkers biljettcentral eller på Ticnet