Nu lanserar vi Kultursommarkortet

Sommaren är kort. Och med rätt kort får du två månader kulturfrihet. Kultursommarkortet gäller från 15 juni till 15 augusti och ger dig samma fina fördelar som vårt ordinarie kulturkort, fast till rabatterat pris. Det betyder att du kan uppleva Helsingborgs kultur hur mycket du vill den här sommaren för endast 200 kronor. Kultursommarkortet finns till försäljning från och med 8 juni.

Möjligheterna är nästintill oändliga. Tänk dig två månader med utflykter, tidsresor, romantiska dejter hand i hand på gröna slingrande stigar genom historien, intressanta utställningar och scenkonst vid havet samt barfotaspring och picknickkorgar med sötsaker bland fjärilar och surrande insekter.

Ja, det låter hur mysigt som helst. Men vad betyder det rent praktiskt? Jo, det betyder att du får fri entré till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero hela sommaren, från 15 juni till 15 augusti. Den här sommaren är lite speciell för oss alla och för att underlätta för hemester och semester i Helsingborg är Kultursommarkortet det givna valet. Och helt klart det mest prisvärda.

Du kan se Kultursommarkortet som ett prova-på-kort för dig som är nyfiken på Helsingborgs kulturutbud. Bli inspirerad av Dunkers kulturhus intressanta utställningar, på toppen av Kärnan njuter du av Helsingborgs bästa utsikt och på Fredriksdal museer och trädgårdar och Sofiero är det som vackrast under sommarmånaderna. Kultursommarkortet innehåller även samma fina erbjudanden och rabatter som det vanliga kulturkortet. Läs gärna mer om vilka rabatter som ingår här – här får du rabatt på allt från bistronotan till heta tangokurser.

Enligt kalendern börjar den svenska sommaren 1 juni. Enligt vår kulturkalender startar den svenska kultursommaren i Helsingborg 15 juni och sträcker sig två månader framåt. Kultursommarkortet köper du på Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Sofiero och i Kärnan från 8 juni. Redan efter två besök har kortet mer eller mindre betalat sig och sedan kan du återvända om och om igen för att njuta av just dina favoritplatser utan att betala en krona till.

Finns det fler fördelar med Kultursommarkortet? Ja, det finns det. Efter en sommar med ljuvliga kulturupplevelser är det naturligt att vilja ha mer. På Dunkers kulturhus kan du fram till och med 31 augusti uppgradera ditt Kultursommarkort till ett ordinarie Kulturkort. För endast mellanskillnaden fyller vi på med ytterligare tio månader utflykter, inspiration, historia, kärlek, utställningar, natur och, förstås, fria entréer till Helsingborgs kulturplatser.

Dela gärna med dig av dina egna kulturupplevelser i sociala medier. Använd hashtaggen #KulturSommarHbg och låt kulturen flöda i sommar.

Vad: Kultursommarkortet
När: 15 juni-15 augusti (kortet börjar säljas från 8 juni)
Var: Köp på Dunkers kulturhus, Fredriksdals museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero
Pris: 200 kronor