Nya humoreliten till Dunkers

Arrangemangen fortsätter att rulla in till vår kulturkortsdag på Dunkers 18/10. Nu är det väl valda delar av Sveriges nya humorelit som tar över konsertsalen och bjuder på en humorkavalkad. Du kommer bland andra att få skratta till vinnaren av Årets Kvinnliga Komiker 2015, Petrina Solange. Petrina är kanske mest känd från P3s tankesmedjan där vår andre komiker Johannes Finnlaugsson också brukar höras. Helsingborgs egna Carl Stanley, som är en av landets snabbaste stigande stjärnor på humorhimlen. 

Och sedan den här artikeln skrevs har vi fått in ännu en komiker: Anders ”Ankan” Johansson. Kul.

15.00–16.30 18/10, begränsat antal platser. Arrangemanget är exklusivt för dig med Kulturkort. Biljetter släpps ca en timma innan arrangemanget börjar.

Petrina Solange är skadeglädjens sändebud på svenska ståuppscenen, och lyckas vara ondskefull och älskvärd på en och samma gång. Hon hörs tillsammans med Johannes Finnlaugsson i satirprogrammet Tankesmedjan i P3, och nyligen vann hon pris som årets kvinnliga komiker på svenska standup-galan.

Johannes Finnlaugsson är en av Sveriges mest produktiva komiker och levererar fler skratt i minuten än de flesta gör på en livstid. Han hörs i satirprogrammet Tankesmedjan i P3 och egna podcasten Palmemordspodden, och har dessutom skrivit manus till det mesta roliga som visats i TV

Carl Stanley reser land och rike för att uppträda på snart sagt alla Sveriges humorklubbar. Med rapphet och energi gör han humor med stark igenkänningsfaktor. På Youtube har han redan hittat en stor publik, och nu finns bevisar han om och om igen att han är minst lika talangfull som ståuppkomiker.

Fullt program för kulturkortsdagen –>