Nya Kulturtanten presenterar..

Hej

Fredrik Öjbro heter jag 26 år gammal. Inflyttad Helsingborgare. Bosatte mig här för cirka 1,5 år sedan tillsammans med min sambo Frida och våran hund Greta. Jobbar på Dunkers Kulturhus som arrangemangskoordinator. Vad gör en sådan? Jo jag är killen som har kontakt med alla kring våra arrangemang. Producenten bokar en artist och lämnar över till mig. Jag i min tur har kontakt med artistens agent, marknadsföringsgenierna, teknikerna, restaurangpersonalen, värdarna som jobbar under själva eventet. Oftast är jag inte på plats under själva genomförandet utan det sköter värden. Men idag så är jag på plats. Så idag visar jag lite bilder från riggningen inför kvällens konsert på Dunkers. Sophie Zelmani gästar oss med band. Bara 1 biljett kvar. Sjukt roligt att så många Helsingborgare väljer att spendera sin onsdag här hos oss. Förutom att Sophie spelar så har vi även Berättarcafé i bistron och Onsdagsjazz med Sundsgårdens folkhögskola i RumEtt + all undervisning som sker. T.ex Breakdance i dansstudion.

Så jag rekomenderar er att besöka vår hemsida så ofta ni kan och hålla lite koll när vi droppar nya roliga aktiviteter.

Jag kommer blogga här i en månad. Skulla startat den 1 Okt men tyvärr så var jag så uppsluten i mitt arbete att jag totalt glömde det varje dag och drog iväg ett ”Sh*t” varje kväll precis innan jag somna. Men idag, MEN IDAG. Så kom jag ihåg.

Kom gärna in här på bloggen så ska jag skriva inlägg om mitt arbete, mina fritidsintressen och ska försöka hålla mig så informell jag bara kan. Ber på förhand om ursäkt för diverse stavfel som dyker upp.

Kärlek – Fredrik