Öppet hus och Smakprovskonsert

Konserthuset bjuder in till Smakprovskonsert torsdagen den 25 augusti och Stadsteatern kör öppet hus lördagen den 27 augusti. Vid båda tillfällena erbjuds biljetter till rabatterat pris. 

Öppet hus på Stadsteatern 27 augusti klockan 11:00-15:00

Kika in bakom kulisserna på vår fina Stadsteater som fyller 40 år! Passa på att bekanta dig med deras kreativa verkstäder, följ med på en guidad tur, besök deras öppna repetitioner, prova kostymer och ta en fika.Under dagen erbjuder de 50% rabatt på biljetter vid direktköp (gäller ordinarie vuxenpris, gäller ej gästspel och Soppteater). De 50 första som handlar biljetter får en överraskning. 

Smakprovskonsert med Symfoniorkestern 25 augusti 18:00

Få ett smakprov av säsongens konserter och passa på att säkra de bästa platserna till kommande konserter. De släpper även biljetterna till säsongens konserter till rabatterat pris. Till Smakprovskonserten klockan 18.00 behöver du inte någon biljett. Bjud med vänner, bekanta, barn och barnbarn. Kom i god tid då antalet platser är begränsat.  Biljetter till säsongens konserter säljs via biljettkassan och www.helsingborgskonserthus.se med start klockan 16.00. Mellan klockan 16.00 och 20.00 får du dessutom 50 kronors rabatt på ordinarie pris! De 50 första som handlar biljetter i kassan får en överraskning.

Du har i vanlig ordning alltid rabatt på biljetter på både Konserthuset och Stadsteatern med Kulturkortet.

Vill du köpa biljetter till Konserthuset, letar du upp konserten du vill gå på i kulturkortets kalender där du hittar lösenordet som du använder vid köp på konserthusets hemsida.

Vill du köpa biljetter till Storan eller Lillan på Stadsteatern är det på ticketmaster du köper biljetter, med lösenordet kulturtant.