Rabatt på Poppes Spegelbilder

Årets föreställning på Poppegården är en nyskriven pjäs i två akter. Den speglar det sista mötet mellan Danmarks världsberömde författare: H.C. Andersen – och den kanske största svenska operasångerskan genom tiderna: Jenny Lind. Det är ingen hemlighet att H.C. Andersen var hopplöst förälskad i henne. En obesvarad kärlek som dock lämnade efter sig ett livslångt kamratskap.

I pjäsen skildras med fri fantasi och förhoppningsvis humor deras sista möte, samtidigt som den sceniska berättelsen gör en direkt koppling till vår tid. En inblick hos en familj som numera är bosatta i det hus som Jenny Lind en gång köpte till sina föräldrar.

Föreställningen har premiär nu på fredag, 3 juli, klockan 19.00.

Om PoppegårdenPoppegården i Domsten var länge Nils Poppes oas, hem och plats för vila. Det var här han kunde dra sig tillbaka efter en hektisk sommar på Fredriksdalsteatern och bara vara. Poppegården är en klassisk skånelänga från 1700-talet med klättrande rosor på fasaden och utsikt över sundet.  Vad: Spegelbilder, nyskriven pjäs, på Poppegården.När: Föreställningen spelas:3 juli klockan 19.00.4 juli – 2 augusti, tisdag – fredag 19.00 och lördag och söndag 15.00.Kulturkortspris: 210 kronor (ordinarie pris 250 kronor).Köp biljetter här: Biljettcentralen på Dunkers eller direkt på Poppegarden.se. Läs mer om föreställningen på poppegarden.se. där presenteras också hela ensemblen