Rabatt till Konsten att förkorta evigheten på Poppegården

I sommar mellan 28 juni och 31 juli spelas föreställningen Konsten att förkorta evigheten på Poppegården. Med ditt kulturkort får du köpa två biljetter med 80 kronor i rabatt på vardera biljett.

Konsten att förkorta evigheten bjuder på episoder från tidigare uppsättningar – och då inte minst minnen av Nils Poppe och åren på Fredriksdalsteatern – och innehåller även flera musiknummer. Och mitt i all denna nostalgi kommer så en datafiberinstallatör från Helsingborgs Energi till Poppegården – och det är bäddat för kulturkrock.

– I år har jag äran att ännu en gång få välkomna min mångåriga vän och arbetskamrat, Berit Carlberg! Vi båda, en senior primadonna och en ”ingeny” på ålderns höst – finns det överhuvudtaget några roller kvar för oss längre? Antagligen inte så många och därför är vi mycket tacksamma mot Anders Wällhed som har totat ihop denna pjäs åt oss genom att ösa ur vårt långa samarbete på scenen, säger Gunilla Poppe.

Medverkar gör även den unge talangfulle skådespelaren Filip Modig från Helsingborg samt Thomas Poppe.

Anrik gård
Poppegårdens vita skånelänga från 1700-talet, strax norr om Helsingborg, var under många år Nils Poppes oas. Nu är Nils Poppe sedan flera år bortgången, men frun Gunilla håller fortfarande kulturtraditionen i Domsten levande med nya uppsättningar på gården varje sommar. I samband med föreställning finns det möjlighet att se Nils Poppes arbetsrum.

Rabatt med kulturkortet
Kulturkortsinnehavare får köpa biljett med 80 kronor och du får köpa upp till två biljetter med ditt kort. Du betalar alltså bara 220 kronor stycket istället för ordinarie pris 300 kronor per styck.

Biljetter köps via Poppegårdens webbplats eller på Ticketmaster från 3/6 2019. Du anger rabattkod Kulturtant. Ta med dig ditt kulturkort när du ska se föreställningen.