RED ALERT!

Idag spritter det lite i rock ´n roll-benen. Det är inte för att Vendela har namsdag eller för vinterkräksjukan äntligen är här utan för att det är repkväll med grabbarna i det semikommunala bandet 1991:900. Vi är 4 pers som träffas torsdagar och lirar lite go halvkaxig punkrock och ämnar så göra tills lederna brister och stämmbanden ger vika. Hur som helst så har vi skitkul när vi lirar och vi har en del trevliga gig på gång nu i slutet av året och vi ska vara med i Företagsrocken på Tivoli i januari. 

Det enda som får denna välpolerade mustang att slira lite är att våra tidigare trummisar tvingats lämna oss pga av tidbrist. Detta suger givetvis och det är ungefär lika tråkigt som om kultur Helsingborg inte hade Kulturkortet. Vi klarar oss, det är inte det, men det hade ju varit kronkul om någon dieseldoftande individ (hen funkar också) vill hamra skinn med oss.

Om du själv inte lirar trummor så kanske du känner någon som gör det? 

Sprid gärna detta till så många du kan, låt Rockpunken fortsatt vara en del av Helsingborgs stad. 

Vill ni veta mer om oss och komma i kontakt med oss så kika här: 

Facebook

Twitter letar du upp: @1991kolon900

Du når oss bäst på facebook eller MAIL: 1991kolon900@gmail.com 

 

OBS! I vår Facebookgrupp finns det även en affisch för ”vi söker trummis”, kan du och vill så får du mer än gärna sätta upp den på en plats nära dig. 

 

Keep us rocking in the free world!