Rotfruktsskola på Fredriksdal

Har du båda fötterna på jorden? Eller kanske rent av i jorden? Tisdag 27 augusti kan du som har Kulturkortet och vill lära dig mer om rotfrukter få vara med på en jordnära kväll tillsammans med Fredriksdals trädgårdsmästare, Philippe Hässlekvist.

Det växer en hel del intressanta saker på Fredriksdal museer och trädgårdar. Och mycket av det som växer på Fredriksdal fungerar utmärkt att äta. En som har koll på exakt vad som är ätbart är Fredriksdals trädgårdsmästare, Philippe Hässlekvist. Tisdag 27 augusti, mellan klockan 18.00–19.00, kan du som har Kulturkortet njuta av Philippes kunskaper. En kväll med extra fokus på rotfrukter och visning av köksträdgården på Fredriksdal museer och trädgårdar. Under kvällen utlovas det även små smakprov. Du får med andra ord 60 minuter med frisk luft i lungorna, jordnära kunskap och något gott att mumsa på.

Rotfruktsskola med Philippe Hässlekvist är en del av Kulturkortets tioårskalas och gäller endast dig med Kulturkortet. Arrangemanget anordnas 27 augusti klockan 18.00–19.00.

Det finns 50 stycken platser till rotfruktsskolan och anmälan skickar man till nedan mejladress: kulturmagasinetreception@helsingborg.se

Vad: Rotfruktsskola med Philippe Hässlekvist
När: 27 augusti 18.00–19.00
Var: Fredriksdal museer och trädgårdar
Pris: Fri entré för dig med Kulturkortet