Spara med kulturkortet 8-15 april

Då var det en ny vecka med rabatter för dig som har Kulturkortet. För 395 kronor får du gå så mycket du vill på Dunkers, Fredriksdal och Kärnan och du har mängder av rabatter på massor av annat skoj. Vi vill gärna visa dig ett urval på vad du kan göra den kommande veckan med ditt Kulturkort.

Specialvisning av Borderlands och samtal med konstnären Helene SchmitzSom vanligt knallar du in gratis med ditt kort, ta del av visningen och träffa Helene 9 april 17.30.  

Big Band Battle på DunkersDen årliga musikduellen hålls lördag 11 april 19.00. Med Kulturkort kostar din biljett 175 kronor. Utan 195 kronor.

Fredriksdalspraktikan på Fredriksdal Premiär för Fredriksdalspraktikan IDAG 8 april. Med praktiska onsdagar (varannan onsdag hela sommaren) och familjesöndagar (tre tillfällen) kan man lära sig massor om hantverk, odling och annat som lockar dom som gärna får lite skit under naglarna.   En film på Röda kvarn kanske? Kanske filmdebuten ”Svenskjävel” ? Kulturkortet ger ju som du vet 20 kr rabatt på biobiljetter på kvarnen.

Den inbillade sjuke på stadsteatern 180 kr med kulturkortet. Gäller alla teaterns egna arrangemang som hålls i ”Storan”. eller kanske Den besynnerliga händelsen med hunden om natten som spelas på Lillan och har en helsnygg rabatt vilket gör att det kostar 170 kr. Fast kulturkortspris på teaterns egna arrangemang som hålls i ”Lillan”.