Stephen Fry – More Fool Me

Stephen Fry, denne gigant! Prisbelönt komiker, skådespelare, programledare och tillika författare - nu läser han högt och pratar om sin senaste bok More Fool Me. Och du kan vara med när Röda Kvarn direktsänder eventet som sker i Royal Festival Hall den 1 oktober. Det är dessutom Kulturkortspris. 

Det blir smygläsning av nya boken More Fool Me, en mustig berättelse om det sena 80- och tidiga 90-talet där Stephen – driven av att skapa, uppträda och underhålla – brann och festade hårt. Och åt helvete med konsekvenserna…

Stephen Fry har nyligen varit aktuell i svensk TV med serien Stephen Fry kommer ut där han reflekterade över hur mycket som har ändrats för homosexuella under hans livstid, och även utmanade några av världens värsta homofober. Han ledde också TV-serien The Secret Life of the Manic Depressive, där han utifrån sig själv undersökte föreställningar kring bipolär sjukdom.

Stephen Fry är en brittisk institution, berömd främst för sina insatser i TV och radio, men också för en rad omtalade film- och teaterroller. Fry är även en populär författare, och har över 6 miljoner följare på Twitter. Sedan publiceringen av hans första roman Liar (1991) har Fry skrivit ytterligare tre romaner, flera faktaböcker och två delar av sin självbiografi.

Kulturkortspris: 110 kronor (ordinarie 180 kronor)

Visas: 1 oktober klockan 20:15

Biljetter: Röda Kvarn