Stor succé för kultursommarkortet

Att det finns många kulturintresserade som bor eller besöker Helsingborg råder det inga som helst tvivel om. Och inte heller att många insett vilka fantastiska möjligheter vårt kultursommarkort fört med sig. Succén är ett faktum och för endast 200 kronor kan du också upptäcka alla fina förmåner innan både korten och sommaren tar slut.

Vet du om att det bara tar två kulturbesök innan kultursommarkortet har betalat sig själv? Ja, det är sant. Tänk då på hur många besök du kan hinna med innan kalendern visar 15 augusti. Det kan bli nästan hur många som helst. Förgyll din sommar med sköna promenader i lantlig idyll på Fredriksdal, gå barfota på den stora gräsmattan vid slottet på Sofiero, utforska utställningarna på Dunkers kulturhus och njut av Helsingborgs bästa utsikt från toppen av Kärnan. Sommarens kanske smartaste investering, om du frågar oss. Passa på att investera i ett kultursommarkort medan det fortfarande finns kort kvar. I skrivande stund betyder det tre veckor med fria entréer till Helsingborgs kulturplatser och fina rabatter hos våra samarbetspartners.

Förutom att du får kulturfrihet med vårt somriga kort får du också samma rabatter som med det vanliga kortet. Det betyder allt från billigare våfflor och tangokurser till konsertbiljetter och reducerat pris på museientréer i Danmark, för att nämna några av alla erbjudanden. Och inte nog med det, du har även möjlighet att förlänga kultursommarkortet till ett ordinarie kulturkort efter 15 augusti (förlängningen går endast att göra på Dunkers kulturhus till och med 31 augusti). Det härliga är då att du endast betalar mellanskillnaden för ytterligare tio månader rabatter och fria entréer till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero. Efter en go sommar är det bara naturligt att vilja ha mer av det goda – mysiga utflykter, inspiration, intressanta utställningar, kärlek och precis allt annat du kan tänka dig på temat kultur i Helsingborg.

Kultursommarkortet köper du i entrén på de nyligen nämnda kulturplatserna. Det kostar bara 200 kronor och gäller fram till och med 15 augusti i år. Om du vill läsa mer om alla förmåner med kortet surfar du in på följande länk – Kultursommarkortet 15 juni–15 augusti.

Vad: Kultursommarkortet
När: 15 juni–15 augusti
Var: Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan och Sofiero
Pris: 200 kronor