Tävling, samtal och film med CJDG

Det finns utställningar som jag går igenom ganska snabbt för att jag inte fångas av något speciellt, och så finns det utställningar som Ledtrådar av Carl Johan De Geer, som jag känner att jag kan gå till flera gånger för att där alltid finns något mer att hämta från den. Kanske var det för att jag följde med honom på en guidad visning en gång, och hörde honom prata om hur han tänker när han skapar konst. Eller hur han tänker överhuvudtaget. Han tänker intressant.

Samtal på Dunkers med Carl Johan De Geer (tävling och kulturkortsrabatt)

Samtal på Dunkers är ett koncept där du får följa med lite djupare in i någon känd persons tankar. Får veta vad som drivit dem, varför de tagit vissa beslut eller vad som påverkat mest. Det kan exempelvis vara en skådespelerska, artist, författare eller konstnär. Du har rabatt med Kuturkortet på alla samtal och betalar 125 kronor (ord 160 kronor). 

Den 5 september klockan 14 är det Carl Johan De Geer som ska samtala med Ann-Marie Rauer. Hon är ett proffs vad gäller att ställa de rätta frågorna vid rätt tillfälle och därför ska det bli extra kul att se vad hon vill prata om med Carl Johan.  

Du kan vinna två biljetter till Samtal på Dunkers med Carl Johan De Geer genom att lägga upp en bild på Instagram av det konstverk i utställningen Ledtrådar, som du gillar mest och motivera. Tagga bilden med #dkhtavling så är du med i tävlingen.  

Se filmen om Carl Johan på Röda Kvarn (kulturkortsrabatt)

Med anledning av utställningen Ledtrådar visar Röda Kvarn dokumentären om Carl Johan De Geer vid två unika tillfällen den 4 och 12 september. Du har 20 kronors rabatt på filmen och betalar 80 kronor istället för 100.  Ta en sneak peak på trailern på deras hemsida 

Och snart går vi in i sista månaden som utställningen varar. Till den 27 september har du på dig och det är ju bara att valsa in gratis med Kulturkortet.