Två salta gig med bob hund i Helsingborg på G

HW
Henrik Wilhelmsson

Det Helsingborgsaknytna bandet som sålt sina instrument men hankar sig fram på lånat material är ute på en gedigen sverigeturné med en rad klubb-gig. Vi snackar så klart om bob hund. Turnén består bland annat av exklusivt snabbmats-gig i Uppsala till klassisk bob hund-konsert med Helsingborgs symfoniorkester. Snacka om rock runt riket de luxe.

Bob Hund är i sanning ett crazy band. Härom året sålde man rubbet av sina instrument och övriga attiraljer så som back drops och stärkare. Men lägga ner? Njet! Istället rockar man vidare med lånade instrument. I somras såg vi bob hund på Roskildefestivalen och det var ren folkfest, som vanligt när bandet går bananas.

Bandet följer upp med en Sverige-turné som ligger helt i linje med bandets crazy profil. Bland annat kan nämnas ett stopp i Uppsala den 21 november där man för en exklusiv skara öppnar snabbmatställe och spisar lite habil rock live. Och den 22 januari går bandet loss på sina klassiska låtar i ny tappning med Helsingborgs symfoniorkester i ryggen under #klassiskbobhundkonsert.

Men eftersom bandet har tydlig Helsingborgkoppling så blir det klassiska giget inte det enda, även den 13 november blir det ett klubb-gig på The Tivoli.  

Bandet släppte nytt vax i våras, Dödliga klassiker 3. Här är ny habil video: Rocka billigt