Utlottning av biobiljetter till Djupet

HW
Henrik Wilhelmsson

Vi lottar ut fyra biljetter till Djupet. Utlottningen är enkel: du som har Kulturkortet skickar ditt intresse med ett mail med Djupet i ämnesraden till kulturkortet@helsingborg.se senast 6 maj. Fyra tursamma kulturkortare får varsin biljett till filmen som har premiär den 10 maj. Du kan välja att gå på det datum som passar under hela spelningsperioden på Röda Kvarn, inklusive premiären. De som vinner kontaktar vi över mail. Sedan hämtar vinnarna enkelt biljetterna i Röda Kvarns biljettlucka (följ länk nedan för spel- och öppettider). Lycka till!

Handling Djupet:

DRAMA En kall natt i mars 1984 sjunker fiskebåten Breki och drar med sig nästan hela besättningen ner i djupet. Efter sex timmars kamp spolas den utmattade Gulli i land. Där möts han av frågan hur han egentligen lyckats överleva, och varför. Filmen var i Oscarjuryns shortlist för Bästa utländska film och nominerad till Bästa nordiska film på Göteborgs filmfestival.

Regissören Baltasar Kormakurs är en av Islands mest kända regissörer. Han har tidigare gjort filmer som Contraband, 101 Reykjavik och 2 Guns. Djupet hade världspremiär på Toronto International Film Festival hösten 2012 och blev prisad av både medier och besökare.

Se Röda Kvarns öppettider, speltider och trailer för Djupet på Röda Kvarns hemsida.