Vakna med gratis yoga på Fredriksdal

Kombinationen yoga och natur är ett vinnande koncept och onsdagarna 17, 24 och 31 juli har du med Kulturkortet möjlighet att vakna upp med yoga på Fredriksdal tillsammans med en vän. Vid dessa tillfällen kan ni njuta av yoga och grönskande omgivning med yogainstruktör Lislott Spång. Var snabb med bokningen, det är först till kvarn som gäller och det finns bara 40 platser per pass. Yoga på Fredriksdal börjar klockan 09.00.

Anmälan görs till: fideli.osterstrom@helsingborg.se
Var tydlig med vilket datum ni önskar gå och om ni tar med en vän.

En lätt vindpust prasslar om bladen i de gröna trädkronorna, från ett buskage hör du småfåglarnas morgonsång medan den svenska sommarsolen värmer din hud. En idyll i city, en grön oas där stadens stress och snabba tempo hålls på ett säkert avstånd i idylliskt lantliv. Går det ens att starta sommardagen på ett bättre sätt än att vara med på ett avkopplande yogapass på Fredriksdal museer och trädgårdar? Nej, det tror vi faktiskt inte.

Som en del av vårt tioårsfirande ger vi våra Kulturtanter en unik chans att vara med på yoga utan att betala en krona. Ja, det är helt gratis. Men så värdefullt både för själ och kropp. Det fina är också att du som har Kulturkortet får ta med en vän på passet och vännen behöver inte ens ha ett kulturkort för att vara med. Delad glädje är dubbel glädje. Det går givetvis bra att gå på passen på egen hand också. Arrangemanget anordnas tillsammans med yogainstruktör Lislott Spång.

Efter passet tipsar vi om att gå vidare till Fredriksdals Trädgårdskafé och inta en härlig frukost för att fullända förmiddagen i Helsingborgs gröna oas. Med Kulturkortet får du dessutom 10 % rabatt på kaféets sortiment.

Du får lov att anmäla dig själv och din vän till samtliga tre pass. Samling klockan 09.00 vid Kulturmagasinets entré vid stora parkeringen. Passet pågår under 60 härliga minuter efter det att vi tillsammans gått till den engelska parken och intagit våra mattor. Ta gärna med din egen yogamatta, det finns bara ett begränsat antal på plats. Vid dåligt väder ställer vi in yogapasset. Detta meddelas via den mejl ni anger vid er anmälan. Vid utebliven närvaro debiteras den frånvarande personen 100 kronor.

Glöm inte att ta med ditt kulturkort till yogapasset.


Anmälan görs till: viveka.nilsson@helsingborg.se
Var tydlig med vilket datum ni önskar gå och om ni tar med en vän.