Veckans måsten på sportlovet

Ujujuj vad det händer grejer under sportlovsveckan. Ska du ta med barnen och bygga en fågelholk, kolla in Den unge Zlatan på Röda Kvarn eller lyssna på Iris Viljanen i RumEtt? Så många frågor, så många val, men här kommer några tips på riktigt bra grejer som sker under veckan:

Den unge Zlatan: film om Zlatan innan han blev allas vår Zlatan visas på Röda Kvarn. Dessutom mingel, liveakt och livestreamat regissörsamtal. Kulturkortsrabatt på entrén, 85 kr (105 kr ord).

Familjevecka på Fredriksdal: är precis vad det låter. Här lär och skapar familjer tillsammans. Blir ni hungriga har du 10% rabatt på notan på Fredriksdals trädgårdscafé när du visar upp ditt Kulturkort.

Prova på hos Kulturskolan: här kan barn testa på olika konstarter. Kombinera det med ett besök i utställningarna Saligia och Vivian Maier – Street Photographer som du ju har fri entré till med Kulturkortet.

Konsert i RumEtt: En fin konsertupplevelse med Iris Viljanen med samtal efteråt. Entrén är fri.   

Sportlovskul på Råå museum: utforska den nya undervattensvärlden eller leta efter skatter och testa att vara kapten. Upptäck Råå museum, med 30% rabatt på entrén med Kulturkortet.