Vi lanserar Tredagarskortet

Tillsammans med Familjen Helsingborg lanserar vi nu Tredagarskortet. Med kortet får du 72 timmar kulturfrihet på skånska och fria entréer till flera olika kulturplatser i Helsingborg och i nordvästra Skåne i sommar. Tredagarskortet kostar 200 kronor och gäller under tre dagar i juni, juli och i augusti. Skapa minnen som står sig i en livstid när du besöker konsthallar och museum, historiska parker och vackra trädgårdar.

Tredagarskortet är precis lika underbart perfekt för dig som vill boosta din kultursommar 2022 som för dig som är på besök i regionen och vill ta del av nordvästra Skånes fina kulturutbud. Med det nya kortet får du fria entréer till 12 kulturplatser i nordvästra Skåne under 72 timmar. Upptäck mängder av olika konstutställningar, förundras av naturens hemligheter, ta ett skutt genom tiden och överraskas av det lilla oväntade. Sommaren 2022 är kulturutbudet i Helsingborg dessutom större än någonsin i och med stadsmässan H22 City Expo. Låt kulturen visa vägen och kombinera sommarens mångfacetterade kulturutbud i Helsingborg med många spännande kulturupptäckter och utflykter i nordvästra Skåne.

Fri entré till följande platser med Tredagarskortet:
Birgit Nilsson museum
Dunkers kulturhus
Fredriksdal museer och trädgårdar
Helsingborgs idrottsmuseum (håller stängt under vecka 28, 29 och 30)
Höganäs Museum och Konsthall
Ljungbyheds Militärhistoriska Museum
Järnvägens Museum Ängelholm
Kärnan
Sofiero slott och slottsträdgård
Platsens Hus i Perstorp
Tomarps Kungsgård
Ängelholms Flygmuseum

Tredagarskortet kostar 200 kronor och gäller i juni, juli och i augusti och är giltigt under tre dagar från första tillfället det nyttjas. Om du köper Tredagarskortet 1 juni men inte börjar använda det förrän 15 juni gäller kortet alltså mellan 15–17 juni. Kortet säljs till och med 31 augusti. Det kan vara bra att tänka på att om du köper kortet 30 augusti kan du endast använda det under två dagar. Tredagarskortet köper du på plats på samtliga kulturplatser nämnda ovan samt hos våra återförsäljare.

Här kan du köpa Tredagarskortet:
Clarion Hotel Sea U i Helsingborg
Good Morning Hotel i Helsingborg
Hjortsby Torp
Höganäs bibliotek
Turistbyrån Båstad
Turistbyrån Ängelholm
Travelshop Helsingborg
Väla köpcentrum

Unikt innehåll
Tredagarskortet och Kulturkortet är två olika produkter vars innehåll, giltighetstid och pris skiljer sig från varandra. På vår samlingssida kan du läsa mer om alla kulturplatser som du har fri entré till med Tredagarskorte i sommar. Och om du är nyfiken och vill läsa mer om vad Kulturkortet innehåller hittar du mer information om det på Här gäller Kulturkortet.