Vi presenterar – månadens kulturtant

Vad hittar du på när du har tid över? Pluggar du i gamla gummifabriken? Tar du en korv med mos innan du går på match? Råkar du få gamla ölburkar på kroken när du fiskar vid inloppet? Njuter du av en glass i lä-läget på Dunkers trappor och firar att det är vår?

Varför inte skriva om allt det där du har för dig, människor du träffar, dina upplevelser och tankar om din stad Helsingborg som du vill dela med dig av.

Vi är många som vill veta vad du gör i Helsingborg på din lediga stund. Vilket som är ditt smultronställe, vad du gör med dina kompisar eller familj, eller hur du njuter av kulturlivet i Helsingborg. Därför söker vi nu efter månadens kulturtant, det vill säga dig som tycker om att skriva om din lediga stund. Som månadens kulturtant bloggar du på mittkulturkort.se och delar med dig av all underbar kulturkärlek.

Sarah och Maja från MuntraMuseum är först ut som månadens kulturtant. Håll utkik efter deras inlägg här och läs om hur deras Helsingborg ser ut.  

Vill du bli månadens kulturtant och blogga en månad för mittkulturkort.se? Det fixar vi – hör av dig till oss på kulturkortet@helsingborg.se.

Hej hopp nu kör vi!