Vinterpoddens rimstuga på Väla

Mitt i myllret av julklappsjägare som slutat tidigare från jobbet för att finta köerna på Väla står Kulturtanterna. På torsdag intar Kulturtantens Vinterpodcast Väla. Vid mikrofoner och kamera står stand-up komikern Martin Svensson och den blott tjugoårige cirkusdirektören, kabarétartisten, producenten och clownen Albin Ganovic.

Vi rekommenderar hemmasittare att kavla upp ärmarna och ställa till med lussebak. För just denna sändning håller Kulturtanten på i en härlig, uttömmande, allvarsam och störtrolig timme. Martin och Albin svarar inte bara på frågor om sina livs viktigaste ögonblick. Ögonblick då de tog beslut som kom att påverka deras liv för evigt. Mitt i horden står Kulturtant Viveka och håvar in julklappsstinna jäktare för en stunds andhämtning OCH: Ett rim att sätta på paketet. Rimmet sätts ihop på minuten och i realtid av kvällens gäster, Albin och Martin.

Ska du någon gång handla julklappar är det på Väla mellan 16 och 18 på torsdag den 11 december. Då får du hjälp med rim som förgyller klapparna. Vi livesänder mellan 16-17 på Bambuser och då kan du lugnt sätta i hörlurarna och ta del av rimmandet och snacket hemma i soffan. Rimmandet fortsätter sedan under en timme. Vi ses ute på Väla, innanför entré 5. 

Vad: Vinterpoddens Rimstuga och snack med Albin och Martin

Var: Väla innanför entré 5, vid pressbyrån

När: 11 december 16-18 (livesänds mellan 16-17)

Hur: Kom till Väla eller lyssna hemifrån på Bambuser