Lady Sybil är här!

ML
Max Lennartsson

Möt Helsingborgsbandet som tar sig an nordisk melankoli med bravur. Lady Sybil för tankarna till First Aid Kit såväl som stillsam klassisk musik med sin typiskt skandinaviska ljudbild. Hedda Andersson och Felicia Edström Jansson har spelat tillsammans sedan 2012 och släppt flertalet musikvideor på YouTube.

Lady Sybil släppte sin första EP under 2017 och singeln Tournesol har spelats över 90 000 gånger på Spotify sedan dess. Lyssna på singeln nedan och kom i stämning:

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Bandet har släppt flertalet videos på sin YouTube-kanal, bland annat en finstämmig cover av José Gonzalez Stay Alive och en livevideo. Ta del av deras version här:

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Lady Sybil har en släng av internationell flärd då musiken också andas lite folk- och countryvibbar. Hedda bor dessutom i London, vilket gör detta till ytterligare ett tillfälle att fånga Lady Sybil i konsert då Hedda är hemma på visit.

Lady Sybil ingår i konceptet ”Jag var där” på Dunkers

Jag var där – En serie intima spelningar i barsittning med 65 platser där du möter artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som var med på just den här spelningen.

Vad: Konsert med Lady Sybil

Var: Teatersalen på Dunkers kulturhus

När: 26 januari klockan 19:00

Pris: 165 kronor med Kulturkort (ordinarie pris 195 kronor)

Paketpris – betala för 3 och få 4 för 525 kronor med Kulturkortet (ordinarie paketpris 600 kronor och ordinarie lösbiljettspris 780 kronor).

Köp dina biljetter här Köp paketpris här

Eller hos Biljettcentralen på Dunkers.

Lämna en kommentar