–20% på unik gummiväska och flaska – bara för dig med Kulturkort

DN
Dennis Nilsson

Visste du att Dunkers kulturhus nu har en liten Shop?
I samband med att Dunkers kulturhus firade 20 år under våren 2022, gjordes ett ansiktslyft av hela entréplan. Nya möbler och en stor gul entrédisk. I anslutning till den nya disken har vi äntligen kunnat börja med försäljning i liten skala, något som varit efterfrågat och efterlängtat av många besökare. Nu kan du alltså köpa med dig ett litet minne eller en present hem från ditt besök hos kulturhuset.

Under juli och augusti vill vi erbjuda dig som innehar ett Kulturkort 20 % rabatt på vår unikt framtagna gummiväska samt på vår glasvattenflaska. 

Gummiväskan togs fram för första gången till invigningen av Dunkers kulturhus 2002 och är formgiven av Vitre Industridesign och tillverkad av Helsingborgs Gummifabrik. Nu har Dunkers Kulturhus låtit tillverka gummiväska igen, i en begränsad upplaga. Väskan är formgjuten på samma vis som man en gång tillverkade galoscher och således en blinkning till Helsingborgs egen galoschkung Henry Dunker. Gummiväskan är perfekt för blöta badkläder, eller att bära sommarens lektyr i när det regnar eftersom den är vattentät. Ordinarie pris: 495 kr. Med Kulturkortet: 396 kr.

Glasvattenflaskan med svarta gummi-detaljer (också här en blinkning till gummi-fabrikör Henry Dunker) har ett bra grepp och passar såväl på stranden som på träningen eller kontoret. Flaskan tål maskindisk och höga temperaturer och temperaturväxlingar och är mer stöttålig än vanligt glas. Ordinarie pris: 250 kr. Med Kulturkortet: 200 kr.

Välkommen till din lokala kulturhusshop!

Lämna en kommentar