20 procent på Pantone

JD
Julin Davenius

I Dunkers kulturhus shop finns det många fina och smarta prylar. Under september månad erbjuder man dig som har Kulturkortet 20 procent rabatt på alla produkter från Pantone.

Det finns många anledningar till att köpa produkter från Pantone. Produkterna sätter färg på vardagen med sitt färgglada utbud och du kan äntligen tämja pennorna som ligger utspridda på skrivbordet genom att samla dem i en riktigt snygg pennburk. Eller behöver kanske far en ny nyckelring? Och varför inte nya post-it lappar till mor? Då blir produkterna helt plötsligt utmärkta presenter också.

Pantone är ett företag där det är färg, färg, färg som gäller. Med sina rötter inom grafisk design har nu Pantone blivit ett erkänt varumärke även inom mode och livsstil för sitt unika arbete med just färg. Det har i stort sett blivit en symbol för den designintresserade.

Med Kulturkortet får du 20 procent på ordinarie pris och erbjudandet gäller september ut. I kulturshopen hittar du också en massa andra smarta prylar. Utbudet varierar över tid och växlar utifrån utställningar, årstid och tematik i huset.