-30% på anka

DN
Dennis Nilsson
Tillfälligt erbjudande till Kulturkortsinnehavare*

En humorshow på grov östgötska om att leva och ta sig igenom livet. Kan det bli bättre? Ja, det kan det. Du med Kulturkort får nämligen -30 procent på biljettpriset just nu. Ett billigt och innerligt asgarv helt enkelt.

Humorshowen som tar upp både svåra och lättsamma ämnen heter Alla känner Ankan och i huvudrollen ser vi givetvis Anders Ankan Johansson.

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. ”Alla känner Ankan” är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det är personligt men inte privat som man säger, berättar Anders ”Ankan” Johansson.

2020 så utsågs Ankan till årets manliga komiker och samma år gjorde han succé i tv-program som På spåret och Bäst i test. Anders ä också känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. De har turnerat runt med scenföreställningarna Primater med topplån, Nu har vi väl trevligt och Så funkar det – the show!

Tillsammans med våra vänner på Stadsteatern kan vi nu erbjuda dig med Kulturkort -30 procent på showbiljetten.

När: 5 februari
Var: Helsingborgs stadsteater, Storan
Längd: 1 timme och 30 minuter
Ordinarie pris: 460 kronor
Kulturkortspris: 312 kronor
KÖPLÄNK

*OBS! Detta är ett tillfälligt erbjudande och priset gäller endast från 25 januari och framåt. Biljetter köpta innan kompenseras inte. Frågor kring biljetter och priser hänvisas till Helsingborgs Stadsteater.